O nas – Harmonia.si

O nas

Naša zgodba

Masaže so v podjetjih prisotne že od leta 1999, ko so postale redni del programa. Kot prvi so začeli v podjetju Google. Harmonia.si je nastala kot blagovna znamka podjetja IT Klinika, d. o. o., leta 2014. Ustanovitelj Klemen Šavli je na lastni koži preizkusil prednost masažnega programa pri svoji ekipi. Tako je uresničil svojo vizijo po izboljšanju zadovoljstva, počutja in produktivnosti zaposlenih v slovenskih podjetjih.

V podjetjih organiziramo masaže, namenjene sprostitvi in poživitvi med delovnim časom. To so 15- do 25-minutne masaže, ki vam bodo sprostile boleče mišice, zmanjšale raven stresa in posledično povečale produktivnost tako v danem trenutku kot tudi dolgoročno.

Pot do današnjega programa, ki ga organiziramo, ni bila lahka. Preizkusili smo več kot 100 različnih maserjev in maserk ter terapevtskih tehnik, da smo lahko dobili le tiste najboljše in najučinkovitejše. Prav zaradi te poti vam lahko zagotavljamo samo najboljše z vsakim obiskom.

V svetu so wellness programi za zaposlene hitro rastoča panoga, katere namen, poleg skrbi za zdravje in dobro počutje zaposlenih, je zmanjševanje stroškov za zdravstveno varstvo, zmanjševanje izostankov z dela, dvig produktivnosti in krepitev pripadnosti delavcev. Vse to se odraža tudi v več kot 50 podjetjih, s katerimi že sodelujemo.

Zaradi zelo pozitivnih učinkov in odzivov na masažno-terapevtski program harmonia.si smo si zadali cilj, da storitev ponudimo čim širšemu krogu slovenskih podjetij, ki so željni investirati v svoje zaposlene.

Naročite masaže v podjetje